wonderlandishlytag

Blev taggad av Mytinybookshelf på Instagram att göra taggen #wonderlandishlytagged och vill man själv göra den är det fritt fram att använda copy paste. Lämna gärna en kommentar om du gör den så jag kan läsa dina svar!

🦋 Alice; En bok du tappat bort:
Bilbo - En hobbits äventyr. Just den där gröna utgåvan från Rabén & Sjögren. Den läste min pappa för mig när jag var liten. Och jag älskade den där boken. Just den. Men hur mycket jag än letat efter den kan jag inte hitta den slitna boken. Som tur var hittade jag just ett likadant exemplar på Erikshjälpen för ynka 20 spänn, som hittat!

🐇 The White Rabbit; En bok du inte haft tid att läsa:
En? Vem har bara en bok de inte hunnit läsa? Jag har snarare 100 drällandes i hyllan, om inte mer. Men en jag verkligen vill läsa, som jag inte hunnit än men SKA, snart. Är första boken av The illuminae files, Illuminae. Har även de andra i serien som jag också vill läsa. Plus att dom är så satans snygga. Och även fast dom är jättetjocka är dom JÄTTELÄTTA. Chocken!

🎩 Mad hatter; En bok som gjorde dig galen på ett bra vis:
Stephanie Garbers bok Caraval. Blev helt tossig av den. Dels för att jag tyckte den var så himla bra, men också för att jag liksom inte kunde förutse vad som skulle hända vilket jag älskade. Men efter att jag läst den var jag som besatt i att försöka få tag i en förhandsutgåva av andra delen som lottades ut kors och tvärs över instagram. Vann inte.

🐭 Dormouse; En bok du somnat till:
Nattens cirkus, jag har nog faktiskt aldrig läst något så tråkigt i hela mitt liv. Studielitteratur är mer underhållande att läsa.

❤️ Queen of Hearts; En bok som krossade ditt hjärta:
Pojken som kallades det, jag var helt förstörd över den här boken. Vem har inte varit det liksom? Men jag tyckte och tycker fortfarande att det var så hemskt att ett barn, eller någon, ska behöva utstå något sånt där.

🖤 Knave of Hearts; En bok som gav dig en baksmälla:
Shantaram av Gregory David Roberts. Jag var helt färdig efter att ha läst den och hade en ganska stor svacka i läsningen efter den. Inget kändes liksom lönt att läsa efter att ha läst ett så fantastiskt verk. Språket är helt magiskt och karaktärerna i boken är så oerhört verkliga och fascinerande. Även fast den är på närmare 1000 sidor känns den alldeles för kort. Tyvärr har jag inte tagit mig för att läsa Bergets skugga än fast den står hemma i hyllan, mest för att jag är rädd att jag ska bli besviken.

🐢 Mock Turtle; En bok som fick dig att gråta:
Djur. Alltid djur mest. I Vänskap & varma tassar får man följa flera hundbekantskaper som känns i hjärtat om man som jag är djurvän och hundägare. Som en av författarna säger i boken, man har köpt sig hjärtesorg från dag ett. Jag vet ju att min hundbästis inte kommer leva för evigt, men jag vill ändå tro det. Boken innehåller massor av fina berättelser om att leva med hundkompis.

Gillar

Kommentarer

Elza,
Nattens cirkus! Äntligen någon som inte tycker om den! Jag tyckte den var urtrist jag med men den är ju så populär!
www.elzasbokhylla.se
boklunga
boklunga,
Ja gud det är ett stort mysterium för mig, hur den kan vara så älskad. Den är rörig, seg, tråkig, inte särskilt bra skriven, man ser inte röken av den så kallade ”episka kärlekshistorien”. Fatta noll. Verkligen hatade den. Haha
nouw.com/boklunga
Bokhuset,
Jag gillade inte heller Nattens cirkus. Totalt överhypad och jag begrep ärligt talat inte speciellt mycket av det som utspelade sig.
bokhuset.ax/
boklunga
boklunga,
MEN ELLER HUR! Dravvel och stökig handling. Episk kärlekshistoria, my ass att det var. Episkt lame.
nouw.com/boklunga
IP: 82.99.3.229