To all the boys I loved before - filmen

Jag vet att jag är jättesent ute med det här. Men eftersom jag har varit på resande fot så har jag inte haft någon möjlighet att se den innan nu. Och LÄGG AV så bra! Älskade boken och tycker verkligen de lyckats med castingen. Jag är löjligt förtjust i att se den här typen av filmer och läsa den här typen av böcker. Jag vet egentligen inte varför men det är liksom så lättsmält. Precis vad man behöver ibland.

Lara Jean ser precis ut som jag tänkt mig, och Lara Condor är så himla bra. Jag tycker verkligen att hon lyckas som LJ, jag blir inte besviken liksom. Men jag tyckte att Kitty kändes för stor, även om jag ÄLSKAR henne, så rolig och lillgammal. Men i boken känns hon så liten, OCH jag saknade att inte Jamie Fox-Pickle var med. Det hade varit gulligt, och det känns som en rätt stor del i boken. För mig handlar boken väldigt mycket om systerskapet mellan LJ, Kitty och Margot och det saknade jag lite i filmen. Men på det stora hela, mycket bra!

Har ni sett den än? Vad tyckte ni?

Gillar

Kommentarer

annabjurstrom
annabjurstrom,
Jag gillade den verkligen. Det är inte ofta jag tycker att filmerna får till det! Såklart hade det dock varit fint med lite mer djup i syskonrelation etc, eftersom det ju görs så fint i boken. Men en får ju tänka på att filmen har väldigt begränsat utrymme. Min favorit av filmen är hur den verkligen lyckas fånga Lara Jeans personlighet i hennes sovrum. ÄLSKAR DET DÄR SOVRUMMET.
nouw.com/annabjurstrom
boklunga
boklunga,
Men ELLER HUR! Håller med på alla punkter!! Samt hennes outfits! Sååå snygga
nouw.com/boklunga
lilbabustyle
lilbabustyle,
boklunga
boklunga,
Jaa! Så bra!
nouw.com/boklunga
IP: 82.99.3.229