Nytillkommet i bokhyllan

Här om helgen var jag i Stockholm och passade på att besöka dels min favoritbokhandel Science-Fictionbokhandeln och Pocketshop. Jag har något av ett missbruk vad gäller att köpa böcker, men jag tänker också att det ändå är en helt okej grej att missbruka eftersom jag inte tar direkt skada av det (om jag inte skulle tappa dom över mig). Jag hade egentligen bara tänkt köpa en bok och ett pussel och schampo från Lush under den här resan. Men ja, saker blir aldrig som man tänkt sig. Jag kom för visso hem med finaste Muminpusslet och schampo, det vart bara några fler böcker.

Vad kom jag hem med då? Ni kan klicka på länkarna om ni vill läsa om böckerna.
Från SF-bokhandeln (Jag fick hejda mig våldsamt mycket)
- Caraval av Stephanie Garber
Den här boken läser jag just nu, jag har kommit ungefär en tredjedel och är helt fast i den. Den är så spännande, och längtar tills jag ska gå och lägga mig så att jag kan fortsätta läsa på den.
- The book jumper av Mechthild Gläser
- The forgotten book av Mechthild Gläser
Dessa köpte jag på impuls, tummade på book jumper och kände att om jag köper den då kan jag ju inte lämna kvar den andra boken av Gläser.

Pocketshop (Det var total utförsäljning i butiken så det var praktiskt taget omöjligt att låta bli. 70% på ALLT. Jag handlade för totalt 134:- där, det skulle gått på över 500:- egentligen så jag var väldigt glad när jag gick därifrån).
- Turtles all the way down av John Green
Åh, som jag gått och längtat efter att läsa den här.
- Flickan med gåvorna av M.R. Carey
- Himlen börjar här av Jandy Nelson
- Röd drottning av Victoria Aveyard
Jag är ett fan av fantasy med övernaturliga förmågor så jag plockade på mig den. Sen har den också fått beröm för ett grymt världsbygge, och vem gillar inte fantastiska världar!?

Kreatima
- Handtextat A-Ö av Abbey Sy
Tycker att kreativt textande är väldigt roligt och den här boken är väldigt trevlig. Så kunde inte motstå det när jag var in och köpte ett gäng pennor.


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229