Instagram boklungaInstagram boklungaInstagram boklungaInstagram boklungaInstagram boklunga

Jurtjyrkogården

Författare: Stephen King
Titel: Jurtjyrkogården
ISBN: 9789176513149
Tid: 16tim 29min
Förlag: Bonnier Audio
Läst som: Ljudbok

Jag lyssnade på lite mer än halva den här. Sen klarade jag inte mer ordbajsande. Aldrig förr har jag haft så höga förväntningar på något visserligen, eftersom många är så extremt hypade på Stephen King och hans författarskap. Den här boken levererade INGET. Min pappa som är trogen King-läsare erkände även han att han inte gillade den här boken alls, men att det verkligen var fel bok att ha börja med, jag har inte gett upp hoppet helt. Men jag tror jag tar något annat. Är väldigt sugen att läsa The Shining och Knackarna.

Men för att återgå till Jurtjyrkogården. Vad fan är det här? Jag har aldrig varit med om så fruktansvärt mycket dravel. Det händer ingenting och det berättas anekdoter som är helt ointressanta. Kanske sabbar också uppläsaren, Harald Leander det hela en del med sina dialekter och röster på karaktärerna, men jag tror inte det. Jag är inte imponerad, snarare irriterad för jag minns att jag verkligen gillade filmen (inte remaken den har jag inte sett än) så någon stans tänkte jag ändå att den här boken skulle vara bra. Kanske händer allt där efter att han börjar fundera på att gräva ner Gage. Men att det ska ta mer än halva boken för att det ska hända något intressant. Det pallar jag inte. Och tro mig, det är sällan jag ger upp på böcker.

Har du läst den här och har en annan åsikt? Berätta vad du tycker är bra med den, jag är genuint nyfiken. Den har ju väldigt bra betyg på Goodreads till exempel.

Finns på
Adlibris | Bokus

Gillar

Kommentarer

Vargnatts bokhylla
Vargnatts bokhylla,
Jag har inte läst den eftersom den gamla filmen skrämde livet ur mig! Såg den när jag var liiiiite för ung 😊. Så jag har faktiskt inte vågat läsa boken! Men nu när du beskriver den så här kanske jag vågar ;D
www.vargnattsbokhylla.blogspot.se
boklunga
boklunga,
Ja jag gillar den gamla filmen väldigt mycket. Men den här var seg alltså. Kände noll obehag. Kanske är död inombords. Läs den och återkom med recension 😂😁
nouw.com/boklunga
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229