Instagram boklungaInstagram boklungaInstagram boklungaInstagram boklungaInstagram boklunga

Ett år äldre

Hallå där book lovers. Jag har liksom fyllt år och istället för att läsa böcker har jag, dels ägnat mig åt själva fyllandet av både år och bubbel, men också bakat tårtbottnar som tagit absurt mycket tid. Totalt har jag spenderat 6 timmar på dessa bottnar fördelat på 3 dagar, och kokat smörkräm och gjort kärleksmums och kokat chokladkräm och kokat saft. Ja, ni hör ju. Lyckligtvis blev allt väldigt gott, så gott att det kändes värt det. Sen har jag blivit bortskämd med bubbel och massor av fina presenter. Och på tal om fina presenter, SER NI PRESENTPAPPRET ELLER? Hur fint? Jag tänker klä in en bok i det pappret.

Utöver allt bakande och födelsedagsfirande har ju dessutom odlingssäsongen dragit igång. Vårt enorma kupolväxthus har blivit flyttat och stått och gapat tomt efter plantor att fostra. Det är visserligen något tidigt än att plantera ut med tanke på risken för järnnätter, särskilt här i Norrland. Men vi chansade, ibland måste man bara våga, särskilt med tanke på hur vansinnigt varmt det har varit nästan hela maj här.

Men lugn bara lugn, jag ska förhoppningsvis hinna läsa något medan den krökta ryggen och stappliga gången vilar sig tillbaka i form från att stå lutad över ogräs och hönsgödsel. Håll utkik, om en dag eller två kommer en recension av den fina boken I starens tid

  • Bokstäver
  • Nära Härnösand

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Grattis i efterskott!
nouw.com/sandrabergmanfit
boklunga
boklunga,
Man tackar man tackar 😊
nouw.com/boklunga
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229