Bokmässan

Då har jag äntligen besökt min första bokmässa. Jag börjar sakta men säkert återvända till livet. Vilken upplevelse, särskilt för någon som verkligen avskyr folkmassor och att trängas. Man kan säga att jag hade omvänd lappsjuka. Längtade på ett sätt hem till min tysta skogsholme samtidigt som jag verkligen kände mig hemma.

Höjdpunkt då? Bokbloggarfrukosten hos Natur & kultur var så himla härlig start på dagen. Det var så trevligt att få lyssna till alla dessa grymma författare och få höra om deras skrivprocess och författarskap, men också om de böcker vi fått skickade. Jag mötte några härliga bloggare/instagrammare vissa kände jag igen andra inte. Samt, jag är urusel på att mingla. Vilket egentligen är lustigt, för jag är inte direkt blyg. Men jag känner mig liksom så korkad. Vad säger man ens när man minglar? Såg när Niklas Källner utmanades i kallprat, kanske borde läsa den. I vilket fall var det trevligt!

Andra höjdpunkter? Lina Bengtsdotter skakade hand - MED MIG! Alltså som i hälsade på mig, inte tvärt om. Har ett fan! Nä, skoja, hon hälsade för att vara artig för att vi satt med hennes kompis. MEN ÄNDÅ! Frida Boisens speedföreläsning var kul, aldrig hört någon prata så fort. Gick därifrån med hjärtklappning. Men väldigt peppad! Träffade Lisa Bjärbo! Stina Wollter och Clara Henry om kropsaktivism och feminism. MATEN I GÖTEBORG. Alltså, don’t get me started. Vi var på Hello Monkey och myntade begreppet ”gringott” feel free to use it.

Allt som allt, en trevlig tid! Hoppas på att kunna besöka den igen. Var någon av er läsare där? Vad var era höjdpunkter?

  • Bokstäver
  • Nära Johan Nybergsväg/Brunnshusg., Härnösand

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229